2010. január 14., csütörtök

Segítség





"Több mint 100 ezer halottja lehet a Haitin pusztító földrengésnek - közölték helyi illetékesek szerda este. A fővárosban, Port-au-Prince-ben túlélők ezrei töltötték a természeti katasztrófa utáni második éjszakát az utcákon, ahol számtalan holttest fekszik.

A haiti főváros csaknem teljesen a földdel egyenlővé vált: iskolák, hotelek, kórházak és az elnöki palota is romba dőlt. Az AFP hírügynökség helyi tudósítója szerint a kétmillió lakosú Port-au-Prince-ben mindenhol sebesülteket és halottakat látni az utcán. A mentőalakulatok folyamatosan kutatnak túlélők után. Egy helyi gyerekkórházban a katasztrófa után csaknem egy nappal is találtak kisbabákat élve."
(Forrás: Velvet)
Gondolom mindenki hallott a január 12.-i 7-es erősségű földrengésről, ami teljesen romba döntötte a fővárost és egész Haitit megrázta. Eddig több, mint 100.000 halott van, még több azonban lakás és élelem nélkül maradt. Nem tudok részleteket a katasztrófáról, de most az áldozatok megsegítésére szeretnék felkérni mindenkit. Találtam egy oldalt, amelyiken Visa kártyáról lehet adományozni. Az egész procedúra két percbe, és talán annyi pénzbe kerül, amennyit egy nap csak apróságokra elköltene az ember. Hálámat Isten felé azért, hogy életben vagyok avval a kis összeggel mutattam ki, amit az áldozatoknak adományoztam. Nagyon jó érzés volt. Minél többen próbáljuk ki! Szóval itt az oldal: https://www.wfp.org/donate/haiti
A legcsekélyebb összeg is hatalmas értékkel ruházódik fel, ha arra gondolunk, hogy egy életet menthetünk meg vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Opera, the fastest and most secure web browser